. . Tilauskurssit

Tilauskurssit sopivat niin yrityksille kuin yhdistyksille. Kurssimme tarjoavat ihania ideoita, uusia tekniikoita ja arjesta irroittautumista. Laadukas ohjaus ja hyvät työvälineet takaavat onnistumisen ilon niin pienille kuin suurillekin. Yhdessä onnistumme!

Kädentaitopajat yrityksille ja yhdistyksille

Kädentaitopajat ovat tunnin, parin mittaisia lyhytkursseja, jotka sopivat erityisesti osaksi  TYHY / TYKY-toimintaa. Tärkeintä kädentaitopajoissa on työkiireistä ja -rooleista irroittautuminen, luova käsillä tekeminen ja onnistumisen ilo. Pajan aiheen voi valita kurssivalikoimastamme tai voimme lisämaksusta suunnitella yhdessä juuri teidän ryhmälle sopivan kokonaisuuden haluamastanne aihepiiristä. Ohjaajamme jalkautuvat joustavasti teidän luoksenne tai kurssi voidaan järjestää esim. Vanhan Keuruun kivinavetan upeissa tiloissa ja samalla on mahdollisuus herkulliseen lounaaseen ravintola Pappilan Tavernassa.

Myös kokonaiset virkistys- ja tiimipäivät Keuruulla onnistuvat helposti pakettiratkaisuna.
Paketti voi sisältää ruokailujen ja majoituksen lisäksi erilaisia aktiviteetteja,
esim. frisbeegolfia, kirkkoveneilyä, keilausta, risteilyä siipirataslaiva Elias Lönnrotilla
tai opastetun kierroksen Vanhan Keuruun alueella. Kysy rohkeasti lisää!


 

Päiväkodit, koulut  ja hoitokodit

Käsillä tekemisen riemu kuuluu meille kaikille. Niin lapset, vanhukset kuin pitkäaikaissairaatkin nauttivat luovasta työskentelystä, uuden oppimisesta ja onnistumisen ilosta. Normaalin kurssivalikoiman ulkopuolelta toteutamme lisämaksusta kädentaitotuokioita ja lyhytkursseja mm. päiväkodeille ja vanhusryhmille. Ammattitaitoiset ohjaajamme työskentelevät myös erityisryhmien kanssa ja liikkuvat Keuruun lähikunnissa sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.


Lisätiedot ja varaukset
Puhelimitse numeroon 044 911 0188 tai sähköpostilla askartelupaja@tiltaltti.fi